Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Idő-pénz-egészség

Ha érdekel, itt jelezheted..

Ha érdekel a téma, iratkozz fel!

Email*
Név*

 

Ön is biztosan rájött már, esetleg hosszú évek keserű tapasztalatai árán, hogy a nyugati orvoslás nem gyógyítja meg a betegségeket, ugyanis nem arra találták ki. Nincs olyan krónikus, degeneratív betegség melyet a modern gyógyszerek meggyógyítanának.

 

Mi hát a megoldás?

 

A gyógyítás helyett a megelőzésre kell fektetni a hangsúlyt, a laborban kikotyvasztott életidegen anyagok (magyarul gyógyszerek) helyett a táplálékunkból hiányzó, és hiányukkal betegségeket okozó természetes tápanyagokat kell pótolni! A tápanyag bőség állapotában szervezetünk meggyógyítja önmagát, így viszonylag egyszerűen, a gyógyszeripar "segítsége" nélkül is felvehetjük a küzdelmet a betegségek ellen.

Sajnos a tápanyagbőség a mai civilizált világban egészen másfajta értelmezést kapott. Műanyag élelmiszerek garmadájával mérgezzük magunkat, miközben csak annyi lenne a dolgunk, hogy visszafordulva a természethez szabad utat engedjünk az egészségnek.

 

Bizonyára Ön is hallott már a "modern" embert sújtó, és betegségeket okozó vitaminhiányról. Ebben Ön vagy hisz, vagy nem. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy a betegségek tekintélyes részének kialakulásáért az egyre katasztrofálisabb méreteket öltő vitamin-, ásványi anyag- és nyomelemhiány a felelős.

 

Hallott már Ön a vitaminokról, ásványokról, nyomelemekről?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezvalamimas.blog.hu/api/trackback/id/tr1005178684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása