Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Idő-pénz-egészség

Ha érdekel, itt jelezheted..

Ha érdekel a téma, iratkozz fel!

Email*
Név*

 

Az idő múlásával a sejtek egyre kevesebb energiát termelnek, emiatt egyre lassabbá válnak a méregtelenítése folyamatok is. A testünkben lévő trilliónyi sejtben felhalmozódnak a felesleges anyagcseretermékek, hibás, működésképtelen fehérjék és toxinok. 
Ezek nemcsak egyszerűen ott vannak, hanem egyfajta sejtméregként is hatnak. Ennek a negatív folyamatnak a következtében csökken a fizikai, szellemi teljesítményünk és idővel különböző betegségek alakulnak ki. Mint például:
- vérnyomásproblémák
- fáradtság
- kimerültség
- allergia
- alvászavarok
- stb.
A csökkenő sejtenergia következtében gyengül a sejt öntisztító képessége és nő a szervezet toxinterhelése. Egy fiatal sejt öntisztító képessége meghaladja a toxinterhelés mértékét, idővel viszont a sejt öntisztuló képessége csökken, ezáltal nem tud felülemelkedni a toxinterhelésen. 
Fogd fel úgy a tested, mint a gének egy lenyűgöző zenekarát. A dallam, amelyet játszik, nem más, mint te és minden cselekedeted. Fiatalon génjeink expressziója (kifejeződése) is fiatalos, más szóval tökéletes összhangban zenél. Az idő múlásával génjeink működése megváltozik, tehát a dalba falsch hangok keverednek, így muzsikánk is hamis dallá lesz. Ahhoz, hogy a test szimfóniája szépen szóljon, a géneknek szorosan együtt kell működniük. 
Az ageLOC tudomány képes harmonizálni a fiatalsággén-csoport működését. Nem a gének szerkezetét változtatja meg. A génexpresszió szabályozásával a nem működő géneket tudja újra aktiválni. A sejtekben található fiatalsággén-csoport újrahangolásával a sejtek újra energiával telítődnek és képessé válnak önmaguk megtisztítására. A sejtek és a szervezet megszabadul a méreganyagoltól.

Címkék: egészség allergia méregtelenítés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezvalamimas.blog.hu/api/trackback/id/tr15509351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása