Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Idő-pénz-egészség

Ha érdekel, itt jelezheted..

Ha érdekel a téma, iratkozz fel!

Email*
Név*

 

Napjainkban az allergiás betegségek aránya folyamatosan emelkedő tendenciát mutat. A fejlett országokban, így hazánkban is a lakosság 15-20 %-a szenved valamilyen allergiás megbetegedésben. Sajnos közéjük tartozik igen sok ismerősöm is. Sokuk már gyerekkora óta produkálja az allergia legkülönbözőbb tüneteit, és kapják folyamatosan az újabb és újabb kezelést, melyek magát az okot nem szüntetik meg, csak a tüneteket kezelik, inkább kevesebb, mint több sikerrel.

Mivel én szeretem megérteni a körülöttem zajló folyamatokat, és szeretem tudni, egy-egy hozzámtartozó ill. családtag kapcsán, hogy egy-egy kezelés alkalmával pontosan mi is történik, igyekeztem részletesen utánajárni a dolognak és megismerni e betegség mélyebb hátterét.

 Néhány gondolat az allergiáról:

Az allergia deviáns immunreakciót jelent, azaz az immunrendszer „ártalmatlan” antigénekre „túlzott” reakcióval válaszol. Az allergiás folyamatokban az antigéneket allergéneknek nevezzük. Ezen anyag(ok) - allergének - egészséges emberben semmilyen reakciót nem váltanak ki, a szervezet ártalmatlannak tekinti őket (pl állatszőr, virágpor, különböző ételek). Az allergiás szervezet ezzel szemben ártalmas anyagként ismeri fel őket, és védekezően lép fel ellenük. A különböző allergiás betegségek elsősorban atópiás személyeknél gyakoriak. Az atópia hajlam az asztmára, szénanáthára, ekcémára, urticariára és az ételallergiára.

Az allergia (atópia) oka egy genetikai hiba, melynek folytán az érzékeny személy a különböző allergénekre specifikus IgE termeléssel válaszol. Az Immunglobulin E egy antitest, mely az allergének és feltehetően a paraziták elleni védelemben vesz részt. Vérbeli koncentrációja igen alacsony, de az allergiás megbetegedésekben (szénanáthában, asztmában, atópiás ekcémában) szenvedő betegeknél a szintje magasabb. Normálérték: 150 U/L-ig (360 ng-ig).

Természetesen az allergiát nem csak maguk az allergének váltják ki és tartják fenn. Az immunrendszer hibás működéséhez nagyban hozzájárul a szennyezett környezet (légszennyezettség, szálló por, talajszennyezés, nem megfelelően kezelt növények, élelmiszerek stb.) és a rohanó életmód egyaránt. A nap, mint nap ránk zúduló stressz, az egészségtelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód, kialvatlanság, a dohányzás, a szervezetben lerakódó gyógyszermaradványok, mind-mind szerepet játszanak abban, hogy az immunrendszerünk működése megváltozik. Mindezen folyamatok savakat és mérgeket juttatnak a testbe, torzítják működését. Ezek a mérgek nem csak az immunrendszert gyengítik, hanem hatással vannak az érhálózatra, sérülékennyé teszik a hajszálerek sejtjeit, roncsolják a véredényeket, szívbetegségeket és különböző agyérrendszeri betegségeket okozhatnak.

Emellett persze számolni kell az öregedési folyamatokkal is, melyek a nem kijavított molekuláris károsodások felhalmozódásának eredményei. A sejtekben a fentebb felsorolt okok valamint ezen okok kezelésének mintegy melléktermékeként hibás és működésképtelen fehérjék jönnek létre, melyek nem tudnak távozni a szervezetből, a sejtekben maradnak, felhalmozódnak és sejtméregként hatnak.

Mit lehet tenni?

Egyáltalán lehet-e tenni valamit?

Természetesen igen. Mégpedig tartósságát tekintve csak olyan módszert érdemes választani, mely okilag és nem tünetileg kezeli a helyzetet!

 

Miért az R2?

R2_.jpg
 

 

Az ok, amiért személy szerint az R2 készítményt javaslom, leginkább az, hogy a mai modern orvostudomány az allergia okait nem, csak a tüneteit kezeli (gátolni próbálja a hisztamin felszabadulását), így az allergia nem múlik el, inkább csak erősödik évről évre és egyre több allergén anyagra indul be a túlzott reakció.

Az egyik orvos barátom elmesélte, hogy nagyon sok betegénél nem is érdemes újabb allergia-teszteket végezni, mert a szervezetük már úgyis mindenre reagál.Elmesélte, hogy a bevett protokoll szerint bead egy szteroid injekciót, amitől egész nyáron tünetmentesek  lesznek. Mikor a mellékhatásokról kérdeztem, közölte, hogy amiatt igazán nem kell aggódni, olyan nincs.

Nos én utána néztem egy ilyen injekciónak. Íme néhány a „nem létező” mellékhatások közül: bőr elvékonyodása, bőrelhalás, ödéma, glaukóma, görcsös rohamok, valamint az injekció beadása után legalább 4 hónapig nem szabad teherbe esni.

Hát köszönöm szépen, ezt én nem kérném!

Az allergiás betegeket kezelni kell, ez tény. Ha valaki elhanyagolja pl. az allergiás szénanátháját (pl parlagfű szezon idején), az könnyen átalakulhat asztmává, ha az ekcémát, akkor nagyon komoly, az egész testre kiterjedő gyulladt sebek jelenhetnek meg, mely akár kórházi kezelést is igényelhet. Kezelésként antihisztaminokat írnak fel, az ekcémások bőrére különböző kortikoszteroidokat (pl. Elocom). Ezek tartós, éveken át tartó használata igen erősen igénybe veszi a májat, tüdőt, veséket, illetve a bőrt, nem is beszélve arról, hogy a szervezet lassan hozzászokik ezekhez a készítményekhez, így azokat váltogatni kell(ene), illetve egyre többet kell belőle bevenni, hogy ugyanazt a hatást elérjük. A gyógyszermaradványok egy része ráadásul ki sem ürül a szervezetből, tovább terhelve azt. Egy felnőtt szervezetében egyes becslések szerint több kilónyi gyógyszer-és adalékanyag

maradvány van (a bélfalra rakódó, távozni nem tudó plakkok, tovább súlyosbítják az allergiások tüneteit).

Mit tud ez az R2? Sejtszinten méregteleníteni!

 

 Az R2 védi és erősíti a sejteket a külső toxin támadás ellen a szervezet védelmi mechanizmusának javítása által és segíti a normális sejtfunkció visszaállítását. Egészséges Fiatalsággén csoport működést (expressziót) hoz létre. Növeli a sejtenergia termelést (mely az életkor előrehaladtával folyamatosan csökken, csökkentve ezáltal a sejt méregtelenítő folyamatait, egyfajta negatív spirálba kényszerítve a sejtet). Tisztítja, méregteleníti és megújítja a szervezetet.

 

Az 5 hónapig tartó kúra, sejtszinten méregteleníti a szervezetét, takarítja ki a sejttörmelékeket, így mikor újra fel kell vennie a harcot az allergénekkel szemben, már annyira „felszabadult lesz”, hogy remélhetőleg nem is lesznek tünetei. Én őszintén bízom benne!

 

 

Címkék: egészség allergia méregtelenítés immunrendszer

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezvalamimas.blog.hu/api/trackback/id/tr245193687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása