Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Idő-pénz-egészség

Ha érdekel, itt jelezheted..

Ha érdekel a téma, iratkozz fel!

Email*
Név*

 

Manapság ez egyre inkább előtérbe kerülő fogalom. Időről időre süllyesztőbe kerül, megfakul, álfogalommá válik, ahogyan az aktuális népbutítás mikéntjének éppen megfelel.
Aztán elkezdik néhányan felvetni a fejüket... Hogy is van ez? Szabad vagyok? A válasz legtöbbször: nem. Robot vagyok, modernkori rabszolga, aki a fejébe vert program szerint működteti magát és az őt eltartó, fenntartó, eltűrő, elnyomó gazdaságát. Igen, az emberek többsége azért dolgozik, hogy életben tartsa önmagát, ezáltal munkaerejét, amivel aztán tovább dolgozhat az őt dolgoztató rendszerért.

Persze van kiút. Mindig van, csak meg kell látni. És ha megláttuk, el kell rajta indulni. Már aki akar, aki mer.. Vagy lehet visszahúzódni és tovább zsörtölődni.

Ahhoz, hogy kiszállhassunk ebből a rettenetes mókuskerékből, három dolog kell a birtokunkban legyen:

- Szabadidő

- Pénz

- Egészség

Ha a munkahelyed bármelyiket nem adja, akkor az jó esetben csak vérszívó, rosszabb esetben rabszolga tartó, ahol Te vagy a rabszolga.
Kinek jó ez így? Rém egyszerű a válasz! Nem a rabszolgának!

Kell egy jó szökési terv!

Nekem már van...

 

 

Címkék: egészség szabadság pénz szabadidő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezvalamimas.blog.hu/api/trackback/id/tr625807984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása